BuroCloud_logo
Managed WordPress Hosting en Cloud Services
Menu
Sluiten
Bekijk prijzen

De voordelen van managed WordPress hosting

21 oktober 2020
Blog

Online succes is afhankelijk van veel factoren: van marketing en hosting tot social media en advertising. In dit artikel laten we zien waarom managed WordPress hosting (in tegensteling tot shared hosting of een VPS) een van de beste investeringen is die je kunt doen.

 

Meer conversies

 

We hebben er al eerder over geschreven: een snelle website levert meer conversies op. Onderzoek van Soasta (onderdeel van een van de grootste internetbedrijven ter wereld) wijst uit dat een snelle website 40%(!) meer conversies kan opleveren dan een trage website. Reken maar uit hoeveel dat shared hosting pakket dus echt kost (hint: meer dan 5,- euro per maand).

 

Stabiel, snel en veilig

 

Wil je de beste performance, een zo hoog mogelijke uptime en geen gedoe? Dan zit je met managed hosting goed. Managed hosting is een gespecialiseerde vorm van hosting waarbij server en applicatie zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat: een razendsnelle website met een hoge uptime! 

 

Waarom managed hosting beter is dan shared hosting

 

Waarom is shared hosting zo goedkoop? Omdat één server gedeeld wordt door zo veel mogelijk websites. Hierdoor kan de prijs laag blijven, en staat je website toch online. Hierbij is het enige voordeel de prijs; op alle andere zaken moet fors worden ingeleverd. Doordat er zoveel website’s op één server worden gepropt ontstaan er vaak problemen.

 

  • Onstabiele websites die op dezelfde server staan kunnen jou website nadelig beïnvloeden
  • Je website kan offline gaan bij veel verkeer op andere websites
  • Verouderde hardware = een trage website
  • Weinig tot geen hulp bij problemen

 

Waarom managed hosting beter is dan een VPS

 

Wanneer je meer performance nodig hebt kun je kiezen voor een VPS (Virtual Private Server). Hierbij krijg je je eigen stukje virtuele hardware. Een prima oplossing, alleen ben je wel zelf verantwoordelijk voor het instellen en onderhouden hiervan. Een aantal verkeerde instellingen kan er al snel voor zorgen dan je niet het optimale uit je server haalt. Lekker overlaten aan een expert dus!

 

Professionele hulp

 

“Toets 1 wanneer uw website offline is.” Leuk hoor zo’n keuzemenu, maar hier zit niemand op te wachten, toch? Wanneer je hulp nodig hebt is het belangrijk dat je geholpen wordt door een specialist met verstand van zaken. Dit scheelt een hoop tijd en frustratie.

 

Meer tijd voor belangrijke dingen

 

Doen waar je goed in bent, dat is het idee. Net als het bijhouden van de boekhouding is het hosten en onderhouden van een website een gespecialiseerde klus. Wanneer dit niet door een professional uitgevoerd wordt kan dit tot veel problemen leiden.

Het uitbesteden hiervan scheelt je veel tijd en moeite. Tijd die je beter kunt besteden aan het uitbreiden van je bedrijf, of aan een goede vrijdagmiddag borrel!

 

Een goed gevoel

 

Wanneer je kiest voor managed WordPress hosting van Buro Cloud draag je bij aan een betere wereld. Onze servers draaien volledig op groene energie. Daarnaast zetten we ongebruikte rekenkracht in om nare ziektes te bestrijden.

Wist je dit?

 

Rekenkracht inzetten om ziektes te bestrijden

 

Elke nacht draaien onze servers overuren om nare ziektes te bestrijden zoals HIV, kanker en COVID-19. Help mee. Kies voor verantwoorde hosting.

 

Lees meer

Word klant van Buro Cloud

 

Kies ook voor het meest betrouwbare en snelste hosting platform van Nederland!

 

  • 1e maand gratis
  • Zorgeloos overstappen
  • Direct snellere website

 

Bekijk prijzen

9,4
Onze klanten geven ons gemiddeld een cijfer van 9,4