BuroCloud_logo
Managed WordPress Hosting en Cloud Services
Menu
Sluiten
Bekijk prijzen

Nu nog snellere hosting met PHP 8 🚀

6 mei 2021
Blog
Nieuws

Onze WordPress websites waren al razendsnel, maar nu zijn ze nog sneller! Sinds begin dit jaar bieden we PHP 8 aan en dat levert onze WordPress websites een leuke snelheidsboost op.  

 

 

PHP 8 + WordPress = 🚀

 

WordPress en PHP 8 is een razendsnelle combinatie. Hoe snel precies? Kinsta draait bij elke nieuwe PHP versie een serie tests om te kijken wat deze met de prestaties van WordPress doen. De resultaten vallen zeker niet tegen! PHP 8 levert een prestatiewinst op van maar liefst 18% ten opzichte van PHP 7.4 op exact dezelfde hardware.

 

 

 

Wij zijn graag “early adopters”

 

Op het moment van schrijven gebruikt slechts 0.2% van alle PHP-websites versie 8. Jammer, want PHP 8 levert een leuke prestatiewinst op. Een overstap van PHP 5.6 naar PHP 8 levert je al snel 100% prestatiewinst op!

 

Wij helpen onze klanten graag om de overstap te maken. Door onze WordPress expertise en onze passie voor hosting, draait een groot gedeelte van onze klanten al op PHP 8.

Wist je dit?

 

Rekenkracht inzetten om ziektes te bestrijden

 

Elke nacht draaien onze servers overuren om nare ziektes te bestrijden zoals HIV, kanker en COVID-19. Help mee. Kies voor verantwoorde hosting.

 

Lees meer

Word klant van Buro Cloud

 

Kies ook voor het meest betrouwbare en snelste hosting platform van Nederland!

 

  • 1e maand gratis
  • Zorgeloos overstappen
  • Direct snellere website

 

Bekijk prijzen

9,4
Onze klanten geven ons gemiddeld een cijfer van 9,4